Про відпуск палива з місцевого резерву

Рішення виконавчого комітету №363 від 14.09.2020. Дата оприлюднення 16.09.2020

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 №775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», Порядком створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в місті Запоріжжі, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.09.2017 №577, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. У зв’язку з погіршенням у світі епідемічної ситуації із захворювання  гострою респіраторною хворобою, спричиненою коронавірусом 2019-nCoV, з метою забезпечення проведення заходів щодо запобігання поширення зазначеної інфекції на території м. Запоріжжя та ліквідації надзвичайної ситуації, управлінню з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради відпустити з місцевого матеріального резерву державній установі «Запорізький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» бензин А-92 у кількості 1000 (тисяча) літрів.

2. Державній установі «Запорізький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» надати до управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради акти про використання матеріальних цінностей, визначених в пункті 1.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому ради Омельяновича Р.А.

 

Міський голова                                                              В.В.Буряк