Про визначення управителя гуртожитку розташованого за адресою: вулиця Матросова, 23а у місті Запоріжжі

від 18.09.2020. Дата оприлюднення 18.09.2020

Враховуючи необхідність забезпечення належних умов проживання і задоволення господарсько-побутових потреб мешканців гуртожитку розташованого за адресою: вулиця Матросова, 23а  у місті Запоріжжі, який прийнято до комунальної власності територіальної громади міста Запоріжжя, здійснення утримання і ремонту будівлі гуртожитку і його прибудинкової території та враховуючи факт передання цього гуртожитку в у господарське відання КП «Наше місто», керуючись Законами України: «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», «Про житлово-комунальні послуги», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Визначити управителем гуртожитку розташованого за адресою вул. Матросова, 23а у місті Запоріжжі Комунальне підприємство «Наше місто» Запорізької міської ради.

2. Уповноважити заступника  міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гординського Віктора Георгійовича укласти з визначеним управителем від імені Запорізької міської ради договір управління гуртожитком за ціною та на умовах визначених відповідно до вимог чинного законодавства України.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гординського В.Г. та голову постійної комісії з питань життєзабезпечення Адаманова О.Ф.

 

Міський голова                                                                                В.В. Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до  проекту  рішення  виконавчого комітету Запорізької  міської  ради Про визначення управителя гуртожитку розташованого за адресою: вулиця Матросова,23а у місті Запоріжжі

 

Відповідно до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 30.04.2020 №166/5 «Про затвердження акту приймання-передачі гуртожитку по вулиці Олександра Матросова,23а (літ.А-4;) з державної власності до комунальної власності від акціонерного товариства «Запорізький завод феросплавів» гуртожиток по вулиці Олександра Матросова,23а переданий до комунальної власності територіальної громади міста Запоріжжя та прийнятий в господарське відання КП «Наше місто».

З метою забезпечення належних умов проживання і задоволення господарсько-побутових потреб мешканців гуртожитку по вулиці Олександра Матросова, 23а,   здійснення утримання і ремонту будівлі гуртожитку і його прибудинкової території, керуючись Законами України: «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», «Про житлово-комунальні послуги» пропонується винести на розгляд виконавчого комітету Запорізької міської ради проект рішення «Про визначення управителя гуртожитку розташованого за адресою: вулиця Олександра Матросова, 23а у місті Запоріжжі»

 

Директор департаменту з управління
житлово - комунальним господарством
Запорізької міської ради                                                                                          С.Я.Польовий