Про внесення змін до складу постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі

від 22.09.2020. Дата оприлюднення 22.09.2020

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», «Про благоустрій населених пунктів», постановами Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» із змінами, від 22.03.2017 №161 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України з питань безпеки дорожнього руху», від 03.12.2009 №1342 «Про затвердження Правил паркування транспортних засобів» та  у зв’язку з надходженням листа Управління Укртрансбезпеки в Запорізькій області №69949/24-20 від 14.09.2020, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 23.05.2014 №175 «Про затвердження складу постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі», а саме:

1.1. Виключити зі складу постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі Гненного Є.В.

1.2. Включити до складу постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі:

- Романенка А.Ю. – в.о. начальника Управління Укртрансбезпеки в Запорізькій області.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. і начальника управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради Власюка О.О.

 

Міський голова                                                                                           В.В.Буряк


Пояснювальна записка

до проекту рішення виконавчого комітету міської ради «Про внесення змін до складу постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі»

 

Рішенням  виконавчого комітету Запорізької міської ради від 23.05.2014 №175 «Про затвердження складу постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі» (зі змінами) затверджено склад постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі, до якого зокрема входить представник Управління Укртрансбезпеки в Запорізькій області.

Листом №69949/24-20 від 14.09.2020 Управління Укртрансбезпеки в Запорізькій області повідомило конкурсний комітет про зміни у керівному складі Управління та запропонувало внести відповідні зміни до складу конкурсного комітету.

На підставі вищевикладеного, пропонується розглянути питання  внесення відповідних змін до складу постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі.

 

Начальник управління з питань
транспортного забезпечення
та зв’язку міської ради                                                                                           О.О.Власюк