Про передачу збудованої зупинки громадського транспорту з благоустроєм по вул. Ситова, 13-б в м. Запоріжжя

від 23.09.2020. Дата оприлюднення 23.09.2020

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою подальшої експлуатації та врахуванню витрат міського бюджету в бухгалтерському обліку районної адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Управління капітального будівництва» та передати в оперативне управління районній адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району завершений будівництвом об’єкт «Будівництво зупинки громадського транспорту з благоустроєм по вул. Ситова, 13-б в м. Запоріжжя» вартістю  547957,76 грн.

2.  Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» передати в установленому порядку, а районній адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району прийняти об’єкт завершеного  будівництва - зупинку громадського транспорту з благоустроєм по вул. Ситова, 13-б в м. Запоріжжя.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О.

 

Міський голова                                          В.В. Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проекту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про
передачу збудованої зупинки громадського транспорту з благоустроєм по
вул. Ситова, 13-б в м. Запоріжжя»

Комунальним підприємством «Управління капітального будівництва» разом з підрядними організаціями завершено виконання робіт з улаштування зупинки громадського транспорту по вул. Ситова, 13-б та благоустрою території.

Роботи виконані у відповідності до проектно-кошторисної документації.

На підставі Акту готовності, що засвідчує відповідність закінченого будівництвом об’єкта проектній документації та підтверджує його готовність до вводу в експлуатацію, з метою подальшої експлуатації та врахуванню в бухгалтерському обліку балансоутримувача, комунальне підприємство «Управління капітального будівництва» вилучає зі свого господарського відання та передає в оперативне управління районній адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району витрати міського бюджету з будівництва зупинки по вул. Ситова,13-б та благоустрою прилеглої території

 

Директор комунального підприємства
«Управління капітального будівництва»                                         А.А. Бушов