Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 07.08.2020 №310 «Про передачу в оренду об'єктів права комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя виборчим комісіям з чергових місцевих виборів»

від 30.09.2020. Дата оприлюднення 30.09.2020

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Виборчим кодексом України, Цивільним кодексом України, враховуючи звернення Запорізької міської територіальної виборчої комісії Запорізького району Запорізької області та інформацію балансоутримувача майна, що передається, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1.Внести зміни у додаток до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 07.08.2020 №310, а саме: до пункту 1 додатку включити нежитлове приміщення №18 будівлі складу (літ.Ж) по пр.Соборному,206 площею 210,30 кв.м стоком користування до звернення комісії про припинення оренди цього приміщення.

2. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, виконавчому комітету Запорізької міської ради, Запорізькій міській територіальній виборчій комісії Запорізького району Запорізької області внести відповідні зміни до договору оренди від 04.09.2020 №53/20 шляхом укладання додаткової угоди.

 

Міський голова                                          В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про
внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від
07.08.2020 №310 «Про передачу в оренду об'єктів права комунальної
власності територіальної громади м.Запоріжжя виборчим комісіям з
чергових місцевих виборів»

Виконавчим комітетом Запорізької міської ради прийнято рішення від 07.08.2020 №310 «Про передачу в оренду об’єктів права комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя виборчим комісіям з чергових місцевих виборів».

До виконавчого комітету Запорізької міської ради звернулись Запорізька міська територіальна виборча комісія Запорізького району Запорізької області та виконавчий комітет, як балансоутримувач приміщення по пр.Соборному,206 щодо надання додаткового приміщення по пр. Соборному, 206 для організації роботи виборчої комісії.

Повноваження орендодавця комунального майна надані департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради щодо об'єктів нерухомості (будівель, нежитлових приміщень, споруд), які перебувають у віданні департаменту, в оперативному управлінні бюджетних установ, закладів та організацій.

Враховуючи інформацію балансоутримувача приміщення, що передається, департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради підготовлено проєкт рішення виконавчого комітету «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 07.08.2020 №310 «Про передачу в оренду об'єктів права комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя виборчим комісіям з чергових місцевих виборів»

 

Директор департаменту комунальної
власності та приватизації Запорізької
міської ради                                                                            О.П.Забутний