Про надання дозволу на списання об'єкту права комунальної власності, який перебуває в господарському віданні комунального підприємства “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7”

від 02.11.2020. Дата оприлюднення 02.11.2020

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Положенням про порядок списання майна, яке належить на праві комунальної власності територіальній громаді міста Запоріжжя, затвердженим рішенням Запорізької міської ради від 05.10.2011 №80 (зі змінами), враховуючи звернення та документи, надані комунальним підприємством “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7” та протокол засідання постійно діючої комісії з визначення доцільності списання майна комунальної власності від 19.10.2020 №39, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати дозвіл на списання  гаража металевого, інвентарний номер 1113, розташованого за адресою Запорізька область м.Запоріжжя вул.Вороніна,19а, який перебуває в господарському віданні комунального підприємства “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7” первісною вартістю 1000,00 грн. (одна тисяча гривень 00 коп.), залишковою - 328,46 грн. (триста двадцять вісім гривень 46 коп.).

2. Комунальному підприємству “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7”.

2.1. Списати та демонтувати майно комунальної власності зазначене в п.1 даного  рішення.

2.2. Матеріали, які придатні для подальшого використання, опри-буткувати. Вторинну сировину, непридатну для подальшого використання, здати установам, що здійснюють її збирання.

2.3. Кошти від реалізації вторинної сировини у вигляді брухту і відходів (чорні, кольорові метали) тощо, отриманих при списанні майна, перерахувати до спеціального фонду бюджету міста (бюджету розвитку): отримувач - УК у м.Запоріжжі/Запоріжжя/31030000, ЄДРПОУ 38025409, банк отримувача Казначейство України (ЕАП), код платежу - 31030000 “Кошти від відчуження майна, що належить Автономній  Республіці Крим та майна, що перебуває в комунальній власності”, рахунок- №UA658999980000031512905008002.

2.5. Надати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради звітні документи про виконання пунктів 2.1.-2.3. даного рішення.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника  міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

Міський голова                                                                 В.В.Буряк

 


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради “Про надання дозволу на списання об’єкту права  комунальної власності, який перебуває в господарському віданні комунального підприємства “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7”

 

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення КП “ВРЕЖО №7” про надання дозволу на списання гаража металевого, розташованого по вул.Вороніна,19а.

Комісія, створена розпорядженням Запорізького міського голови від 13.07.2016 №399р “Про створення постійно діючої комісії з визначення доцільності списання майна комунальної власності, яке належить територіальній громаді м.Запоріжжя” (зі змінами) розглянула документи, надані КП “ВРЕЖО №7” у відповідності до вимог Положення про порядок списання майна, яке належить на праві комунальної власності територіальній громаді м.Запоріжжя, затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 05.10.2011 №80 (зі змінами).

Запропонований для списання об’єкт являє собою металевий споруду, яка  тривалий час не використовується в господарській діяльності підприємства, має вкрай незадовільний стан.

Враховуючи надані комунальним підприємством документи, висновки комісії, департаментом комунальної власності та приватизації міської ради підготовлено відповідний проєкт рішення виконкому міської ради “Про надання дозволу на списання об’єкту права комунальної власності, який перебуває в господарському віданні комунального підприємства “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7”, який вноситься для розгляду на чергове засідання виконкому міської ради.

 

Директор департаменту комунальної
власності та приватизації міської ради                               О.П.Забутний