Про передачу частини нежитлового приміщення Х /літ.А-4/ по вул.Гоголя,66 в оперативне управління Запорізькому міському центру народної творчості та культурно-освітньої роботи “Народний дім”

від 09.11.2020. Дата оприлюднення 09.11.2020

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, ст.137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення департаменту культури і туризму Запорізької міської ради та Запорізького міського центра народної творчості та культурно-освітньої роботи “Народний дім”, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з оперативного управління департаменту культури і туризму Запорізької міської ради та передати в оперативне управління Запорізькому міському центру народної творчості та культурно-освітньої роботи “Народний дім” частину нежитлового приміщення Х /літ.А-4/ по вул.Гоголя,66, а саме приміщень №№ 1-11 підвального поверху площею 171,1 кв.м, первісною вартістю 64159,00 грн., залишковою - 32168,00 грн.

2. Доручити департаменту культури і туризму Запорізької міської ради передати, а Запорізькому міському центру народної творчості та культурно-освітньої роботи “Народний дім” прийняти в господарське відання нежитлове приміщення, зазначене в пункті 1 даного рішення.

3. Зобов’язати Запорізький міський центр народної творчості та культурно-освітньої роботи “Народний дім” надати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради інформацію про виконання пункту 2 даного рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

Міський голова                                                                          В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради “Про передачу частини нежитлового приміщення Х /літ.А-4/ по вул.Гоголя,66 в оперативне управління Запорізькому міському центру народної творчості та культурно-освітньої роботи “Народний дім”

 

До виконачого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення департаменту культури і туризму Запорізької міської ради щодо передачі в оперативне управління Запорізькому міському центру народної творчості та культурно-освітньої роботи “Народний дім” частину нежитлового приміщення Х /літ.А-4/ по вул.Гоголя,66 площею 171,1 кв.м.

Для забезпечення ефективного використання комунального майна та організації діяльності і роботи Запорізького центру, враховуючи згоду Запорізького міського центра народної творчості та культурно-освітньої роботи “Народний дім”, департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради підготовлено проєкт рішення виконкому міської ради “Про передачу частини нежитлового приміщення Х /літ.А-4/ по вул.Гоголя,66 в оперативне управління Запорізькому міському центру народної творчості та культурно-освітньої роботи “Народний дім”, який вноситься на розгляд виконавчого комітету міської ради.

 

Директор департаменту комунальної
власності та приватизації Запорізької
міської ради                                                                             О.П.Забутний