Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення по вул.Запорозького козацтва, 31 від ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ “ЗАПОРІЖСТАЛЬ-11”

від 13.11.2020. Дата оприлюднення 13.11.2020

Керуючись ст.ст.59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши звернення та документи, надані ОБ’ЄДНАННЯМ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТО-КВАРТИРНОГО БУДИНКУ “ЗАПОРІЖСТАЛЬ-11”, враховуючи згоду департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та комунального підприємства “Водоканал”, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя від ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ “ЗАПОРІЖСТАЛЬ-11” інженерні мережі до зовнішньої поверхні житлового будинку №31 по вул.Запорозького козацтва, вартістю, визначеною шляхом проведення незалежної оцінки станом на 31.08.2020, а саме:

зовнішню мережу холодного водопостачання загальною довжиною 18,0 п.м, вартістю 9 470,00 грн. (дев’ять тисяч чотириста сімдесят грн. 00 коп.) без урахування ПДВ;

зовнішню мережу водовідведення загальною довжино 155,5 п.м, вартістю 98 950,00 грн. (дев’яносто вісім тисяч дев’ятсот п’ятдесят грн. 00 коп.) без урахування ПДВ.

2. Закріпити на праві господарського відання за комунальним підприємством “Водоканал” майно, зазначене в пункті 1 цього рішення.

3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, комунальному підприємству “Водоканал” здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майна, зазначеного в пункті 1 даного рішення та закріплення його на праві господарського відання за комунальним підприємством “Водоканал”.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з   питань  діяльності  виконавчих органів ради Гординського В.Г.

 

Міський голова                                                                  В.В.Буряк

 


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради “Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення по вул.Запорозького козацтва, 31 від ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ “ЗАПОРІЖСТАЛЬ-11”

 

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ “ЗАПОРІЖСТАЛЬ-11” з питання прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення по вул.Запорозького козацтва, 31 та передачі їх в господарське відання комунальному підприємству “Водоканал”.

Департаментом з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та комунальним підприємством “Водоканал” надано позитивні висновки щодо прийняття зазначених об’єктів інженерної інфраструктури до комунальної власності міста, а також згоду на закріплення їх на праві господарського відання за комунальним підприємством “Водоканал” для забезпечення належного утримання та експлуатації.

Керуючись ст.ст.59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.136 Господарського кодексу України, на розгляд виконавчого комітету Запорізької міської ради вноситься даний проєкт рішення.

 

Директор департаменту комунальної
власності та приватизації  Запорізької
міської  ради                                                                                    О.П.Забутний