Про підготовку до новорічних та різдвяних свят

Розпорядження міського голови №251р від 03.12.2020. Дата оприлюднення 07.12.2020

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підготовки до новорічних та різдвяних свят:

1. Районним адміністраціям Запорізької міської ради по Вознесенівському, Дніпровському, Заводському, Комунарському, Олександрівському, Хортицькому, Шевченківському районах:

1.1. Визначити на території району зони для розміщення засобів пересувної мережі з продажу ялинок згідно з рішенням Запорізької міської ради від 25.08.2016 № 52 «Про затвердження Положень, що регулюють правовідносини функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та об’єктів дрібнороздрібної торговельної мережі на території м. Запоріжжя» (зі змінами).

1.2. В термін до 04.12.2020 надати до департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради дислокацію місць з реалізації ялинок.

1.3. Забезпечити організацію торгівлі ялинками на території районів з дотриманням протиепідемічних заходів.

1.4. Укласти з суб’єктами господарювання договори на право тимчасового користування місцями для розташування засобів пересувної мережі.

1.5. Забезпечити тематичне оформлення суб’єктами господарювання вітрин, торгових залів та територій, прилеглих до об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг, з передбаченням світлових гірлянд на деревах та ялинках.

2. Управлінню з питань внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради проінформувати мешканців міста через засоби масової інформації про дислокацію місць з реалізації ялинок.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Омельяновича Р.А. та голів районних адміністрацій Запорізької міської ради.

 

Міський голова                                                   В.В. Буряк