Про визнання таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 25.11.2010 № 555 «Про встановлення тарифів Державному підприємству «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, послуги водопостачання та водовідведення»

від 18.12.2020. Дата оприлюднення 18.12.2020

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про теплопостачання», розглянувши звернення комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» від 16.12.2020 № 1904/12-2020, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 25.11.2010 № 555 «Про встановлення тарифів Державному підприємству «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, послуги водопостачання та водовідведення».

2. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

 

Міський голова                                                     В.В.Буряк


Пояснювальна записка
до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про визнання таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 25.11.2010 № 555 «Про встановлення тарифів Державному підприємству «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, послуги водопостачання та водовідведення»

 

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 30.11.2020 № 24-л ліцензію, видану комунальному підприємству «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» на провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, анульовано.

Крім того, КП «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» не є суб'єктом господарювання, що надає послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення, а лише купує ці послуги у постачальника.

У зв’язку з цим виникла необхідність приведення місцевих нормативно-правових актів у відповідність вимогам чинного законодавства, зокрема, визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 25.11.2010 № 555 «Про встановлення тарифів Державному підприємству «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, послуги водопостачання та водовідведення».

 

Директор департаменту економічного
розвитку міської ради                                                                                            Н.В.Новак