Про передачу витрат міського бюджету по об’єкту «Реконструкція контейнерного майданчика для твердих побутових відходів та їх роздільного збору за адресою: вул. Академіка Чабаненка, буд. 11, м. Запоріжжя»

від 01.02.2021. Дата оприлюднення 01.02.2021

Згідно з законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою подальшої експлуатації та врахування витрат міського бюджету в бухгалтерському обліку балансоутримувача - Запорізького комунального автотранспортного підприємства 082801 «Комунсантрансекологія», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з оперативного управління районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району та передати в господарське відання Запорізькому комунальному автотранспортному підприємству 082801 «Комунсантрансекологія» витрати по об’єкту «Реконструкція контейнерного майданчика для твердих побутових відходів та їх роздільного збору за адресою: вул. Академіка Чабаненка, буд. 11, м. Запоріжжя» вартістю 95745,43 гривень.

2. Районній адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району передати в установленому порядку, а Запорізькому комунальному автотранспортному підприємству 082801 «Комунсантрансекологія» прийняти витрати міського бюджету по об’єкту «Реконструкція контейнерного майданчика для твердих побутових відходів та їх роздільного збору за адресою: вул. Академіка Чабаненка, буд. 11, м. Запоріжжя».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Волобуєва В.О.

 

Міський голова                               В.В. Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради Про
передачу витрат міського бюджету по об’єкту «Реконструкція контейнерного
майданчика для твердих побутових відходів та їх роздільного збору за адресою:
вул. Академіка Чабаненка, буд. 11, м. Запоріжжя» Запорізькому комунальному
автотранспортному підприємству 082801 «Комунсантрансекологія»

За замовленням районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району товариством з обмеженою відповідальністю «СТАТУСБУДІНЖИНІРИНГ» виконані роботи по об’єкту «Реконструкція контейнерного майданчика для твердих побутових відходів та їх роздільного збору за адресою: вул. Академіка Чабаненка, буд. 11, м. Запоріжжя».

Наразі, вказаний контейнерний майданчик знаходиться на балансі Запорізького комунального автотранспортного підприємства 082801 «Комунсантрансекологія».

На виконання закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою подальшої експлуатації та врахування витрат міського бюджету в бухгалтерському обліку балансоутримувача - Запорізького комунального автотранспортного підприємства 082801 «Комунсантрансекологія», районною адміністрацією Запорізької міської ради по Олександрівському району підготовлено зазначений проєкт рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради.

 

Голова районної адміністрації                                    В.О. Мостовий