Про надання фізичній особі-підприємцю Єнгояну Геворгу Нориковичу дозволу на розміщення зовнішньої реклами

від 18.02.2021. Дата оприлюднення 18.02.2021

Керуючись Законом України «Про рекламу», Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 №2067, Порядком розміщення зовнішньої реклами в м. Запоріжжя, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.02.2013 № 45 (зі змінами) та розглянувши заяву фізичної особи-підприємця Єнгояна Геворга Нориковича (ідентифікаційний номер 2984422773) про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати фізичній особі-підприємцю Єнгояну Геворгу Нориковичу дозвіл на розміщення зовнішньої реклами – наземна нестандартна двостороння об’ємно-просторова інформаційна установка без змінних площин, форматом 1,12х2,00 м, за адресою: м. Запоріжжя, вул. Українська, біля буд. 2-Д, строком на один рік.

2. Зобов’язати фізичну особу-підприємця Єнгояна Геворга Нориковича отримати у відділі по роботі з документами дозвільного характеру департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради дозвіл на розміщення зовнішньої реклами.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на департамент комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради. 

 

Міський голова                                                     В.В. Буряк