Про виділення вивільненої 61/100 частини житлового будинку №115 по вул.8 Березня районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району на чергу громадян, які перебувають на квартирному обліку та користуються правом на першочергове одержання житла

від 19.02.2021. Дата оприлюднення 19.02.2021

Керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.42 Житлового кодексу Української РСР, Положенням про районну адміністрацію Запорізької міської ради по Вознесенівському, Дніпровському, Заводському, Комунарському, Олександрівському, Хортицькому, Шевченківському району, затвердженим рішенням Запорізької міської ради від 30.09.2020 №33, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Виділити районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району 61/100 частину житлового будинку №115 по вул.8 Березня, яка склається з двокімнатної квартири житловою/загальною площею 27,0/42,5 кв.м, на чергу громадян, які перебувають на квартирному обліку та користуються правом на першочергове одержання житла.

2. Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради оформити ордер на зазначену в п.1 житлову площу по вул.8 Березня, буд.115 на підставі документів, наданих районною адміністрацією Запорізької міської ради по Шевченківському району.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Запорізької міської ради Гординського В.Г.

 

Міський голова                                                                       В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проекту рішення «Про виділення вивільненої 61/100 частини житлового
будинку №115 по вул.8 Березня районній адміністрації Запорізької міської
ради по Шевченківському району на чергу громадян, які перебувають на
квартирному обліку та користуються правом на першочергове одержання
житла»

Згідно з рішенням Шевченківського районного суду м.Запоріжжя 61/100 частину житлового будинку №115 по вул.8 Березня в м.Запоріжжі визнано відумерлою спадщиною. За територіальною громадою Запорізької міської ради визнано право власності на зазначену частину житлового будинку №115 по вул.8 Березня.

За інформацією районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району 61/100 частина житлового будинку №115 по вул.8 Березня складається з двокімнатної квартири житловою/загальною площею 27,0/42,5 кв.м, та є вільною, готовою до повторного розподілу.

Керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст.42 Житлового кодексу Української РСР, на підставі Положення про районну адміністрацію Запорізької міської ради по Вознесенівському, Дніпровському, Заводському, Комунарському, Олександрівському, Хортицькому, Шевченківському району, затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 30.09.2020 №33, враховуючи територіальне розташування вільної житлової площі, департаментом з управління житлово-комунальним господарством міської ради підготовлений проект рішення виконавчого комітету «Про виділення вивільненої 61/100 частини житлового будинку №115 по вул.8 Березня районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району на чергу громадян, які перебувають на квартирному обліку та користуються правом на першочергове одержання житла».

 

Директор департаменту з управління
житлово-комунальним господарством
Запорізької міської ради                                            С.Я.Польовий