Про передачу частини приміщення другого поверху будівлі /літ.А-2/ по вул.Центральній,8б в оперативне управління комунальному некомерційному підприємству “Центр первинної медико-санітарної допомоги №8”

від 19.02.2021. Дата оприлюднення 19.02.2021

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, ст.136, ст.137 Господарського кодексу України”, враховуючи звернення комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги №8” та департаменту освіти і науки Запорізької міської ради, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з оперативного управління департаменту освіти і науки Запорізької міської ради та передати в оперативне управління комунальному некомерційному підприємству “Центр первинної медико-санітарної допомоги №8” частину приміщення другого поверху будівлі /літ.А-2/ по вул.Центральній,8б площею 12,2 кв.м, первісною вартістю 6221,39 грн., залишковою - 0,00 грн.

2. Доручити департаменту освіти і науки Запорізької міської ради передати, а комунальному некомерційному підприємству “Центр первинної медико-санітарної допомоги №8” прийняти в оперативне управління майно комунальної власності, зазначене в пункті 1 даного рішення.

3. Зобов’язати комунальне некомерційне підприємство “Центр первинної медико-санітарної допомоги №8” надати до департаменту комунальної власності та приватизації  Запорізької міської ради інформацію про виконання пункту 2 цього рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Пустоварова А.І.

 

Міський голова                                                                           В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради “Про передачу частини приміщення другого поверху будівлі /літ.А-2/ по вул.Центральній,8б в оперативне управління комунальному некомерційному підприємству “Центр первинної медико-санітарної допомоги №8”

 

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги №8” щодо передачі в його оперативне управління  частини приміщення другого поверху будівлі /літ.А-2/ по вул.Центральна,8б площею 12,2 кв.м.

Виконавчим комітетом Запорізької міської ради прийнято рішення від 25.03.2016 №158 “Про передачу нежитлового приміщення №108 будівлі загальноосвітнього навчально-виховного комплексу /літ.А-2/ по вул.Центральній,8б в оперативне управління комунальному закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги №8”, яким передбачено вилучення з оперативного управління департаменту освіти і науки, молоді та спорту міської ради та передачу в оперативне управління КЗ “Центр первинної медико-санітарної допомоги №8” нежитлового приміщення №108 будівлі /літ.А-2/ по вул.Центральній,8б площею 51,7 кв.м. Зазначене рішення виконано в повному обсязі.

КП “Управління капітального будівництва” протягом 2011-2017 років проводились роботи по об’єкту “Реконструкція комунального закладу “Амбулаторія сімейного лікаря з вбудованою квартирою у селищі Тепличне в Шевченківському районі м.Запоріжжя”. В процесі виконання робіт, КП “Управління капітального будівництва” було прийняте рішення про внесення змін до проєктно-кошторисної документації, в результаті чого загальна площа квартири збільшилась та стала дорівнювати 56,68 кв.м.

У зв’язку з цим, для забезпечення ефективного використання комунального майна  та приведення бухгалтерського обліку у відповідність до технічної документації, враховуючи лист КП “ЦПМСД №8” та згоду департаменту освіти і науки міської ради, департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради підготовлено відповідний проєкт рішення виконкому міської ради “Про передачу частини приміщення другого поверху будівлі /літ.А-2/ по вул.Центральній,8б в оперативне управління комунальному некомерційному підприємству “Центр первинної медико-санітарної допомоги №8”, який пропонується для розгляду на засіданні виконавчого комітету Запорізької міської ради.

 

Директор департаменту комунальної
власності та приватизації Запорізької
міської ради                                                                                           О.П.Забутний