Про оформлення ордеру на кімнату в двокімнатній квартирі №107 в житловому будинку по вул.Каховській, буд.26, за фактом проживання

від 31.03.2021. Дата оприлюднення 31.03.2021

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.58 Житлового кодексу Української РСР, розглянувши лист комунального підприємства «Наше місто» Запорізької міської ради від 04.01.2021 №4/01-03, враховуючи рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 02.03.2010 №81/3 «Про зміну статусу гуртожитку для малих сімей по вул.Каховській,26», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Виключити двокімнатну квартиру №107 в житловому будинку по вул. Каховській, буд.26 із числа квартир, які тимчасово залишені для використання під гуртожиток для малих сімей.

2. Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради оформити ордер на одну кімнату житловою площею 13,1 кв.м в двокімнатній квартирі №107 в житловому будинку по вул.Каховській, буд.26 Кручиніній Галині Леонідівні, 1986 р.н., на сім?ю із 2 осіб (вона, дочка – Мордань Милана Михайлівна, 2013 р.н.), за фактом проживання.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Запорізької міської ради Гординського В.Г.

 

Міський голова                                       В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проекту рішення «Про оформлення ордеру на однокімнатну квартиру №33 в
житловому будинку по вул.Каховській, буд.26, за фактом проживання»

Згідно з рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 02.03.2010 №81/3 «Про зміну статусу гуртожитку для малих сімей по вул.Каховській,26» житловому будинку для малих сімей по вул.Каховській,26 змінений статус на житловий будинок, квартира №107 тимчасово залишена для використання під гуртожиток для малих сімей.

До департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради надійшло клопотання КП «Наше місто» Запорізької міської ради з проханням виключити зазначену квартиру із числа квартир, які тимчасово залишені для використання під гуртожиток для малих сімей та оформити державний ордер родині Кручиніної Г.Л. із двох осіб, які зареєстровані та проживають в зазначеній квартирі.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.58 Житлового кодексу Української РСР, розглянувши лист комунального підприємства «Наше місто» Запорізької міської ради, враховуючи рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 02.03.2010 №81/3 «Про зміну статусу гуртожитку для малих сімей по вул.Каховській,26» департаментом з управління житлово-комунальним господарством міської ради підготовити проект рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про оформлення ордеру на однокімнатну квартиру №33 в житловому будинку по вул.Каховській, буд.26, за фактом проживання».

 

Директор департаменту з управління
житлово-комунальним господарством
Запорізької міської ради                                             С.Я.Польовий