Про заходи щодо подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2020 рік

Розпорядження міського голови №53р від 29.03.2021. Дата оприлюднення 31.03.2021

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», керівникам виконавчих органів, підприємств, установ і закладів Запорізької  міської ради з метою забезпечення належного виконання вимог щодо фінансового контролю, своєчасного подання декларації особи, уповноваженої на виконання функції держави або місцевого самоврядування:

1. Організувати проведення роз’яснювальної роботи серед суб’єктів декларування відповідних виконавчих органів, підприємств, установ  і закладів Запорізької міської ради щодо необхідності подання до 01.04.2021 декларацій особи, уповноваженої на виконання функції держави або місцевого самоврядування  за 2020 рік.

2.  Забезпечити проведення в період з 01.04.2021 по 14.04. 2021 (включно) перевірки фактів подання декларацій особи, уповноваженої на виконання функції держави або місцевого самоврядування  та декларації особи, яка припинила діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік.

3. Інформувати, в разі неподання або несвоєчасного подання декларації  особи, уповноваженої на виконання функції держави або місцевого самоврядування  та декларації особи, яка припинила діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік виконавчий комітет Запорізької міської ради не пізніше 10.04.2021 року.

4. У випадку встановлення факту неподання чи несвоєчасного подання декларації  особи, уповноваженої на виконання функції держави або місцевого самоврядування та декларації особи, яка припинила діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік, повідомити упродовж трьох робочих днів з дня виявлення такого факту Національне агентство з питань запобігання корупції.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Омельяновича Р.А.

 

Міський голова                                                              В.В. Буряк