Про внесення змін до розпорядження міського голови від 21.01.2020 №16р «Про склад комісії з питання розмежування допоміжних та нежитлових приміщень, які перебувають у господарському віданні комунального підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7» та розташовані у багатоповерхових житлових будинках»

Розпорядження міського голови №62р від 05.04.2021. Дата оприлюднення 12.04.2021

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи кадрові зміни та звернення комунального підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7» від 05.02.2021 № 316, внести зміни до розпорядження міського голови від 21.01.2020 №16р «Про склад комісії з питання розмежування допоміжних та нежитлових приміщень, які перебувають у господарському віданні комунального підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7» та розташовані у багатоповерхових житлових будинках», а саме:

1. Виключити зі складу постійно діючої комісії з обстеження приміщень, які перебувають у господарському віданні комунального підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7» та мають ознаки допоміжних приміщень житлових будинків у м. Запоріжжя, Боярчукова Артура Миколайовича – заступника директора департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради у зв’язку із звільненням.

2. Внести зміни до складу постійно діючої комісії з обстеження приміщень, які перебувають у господарському віданні комунального підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7» та мають ознаки допоміжних приміщень житлових будинків у м. Запоріжжя, у зв’язку із звільненням Лазарчук Олени Леонідівни з посади начальника відділу житлово-комунальних послуг департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та призначенням її на посаду заступника директора департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради.

 

Міський голова                                                                                                      В.В.Буряк