Про внесення змін до складу постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі

від 20.04.2021. Дата оприлюднення 20.04.2021

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» із змінами, у зв’язку з кадровими змінами виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 23.05.2014 №175 «Про затвердження складу постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі», а саме:

1.1. Виключити зі складу постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі: Мішка С.М., Власюка О.О., Адаманова О.Ф.

1.2. Включити до складу постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі:

- П’ятницького А.В. - першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, головою конкурсного комітету;

- Марголіна О.О. - заступника начальника управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку, заступником голови конкурсного комітету;

- Нікіфорова О.В. - депутата Запорізької міської ради (за згодою).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради П’ятницького А.В.

 

Міський голова                                         В.В.Буряк


Пояснювальна записка
проекту рішення виконавчого комітету міської ради
«Про внесення змін до складу постійно діючого конкурсного комітету з питань
автомобільного транспорту в місті Запоріжжі»

Рішенням  виконавчого комітету Запорізької міської ради від 23.05.2014 №175 «Про затвердження складу постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі» (зі змінами) затверджено склад постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі, до якого, зокрема, входять представники Запорізької міської ради та її виконавчого комітету.

У зв’язку з кадровими змінами, а саме: звільненням голови конкурсного комітету Мішка С.М., заступника голови конкурсного комітету Власюка О.О., а також складенням повноважень члену конкурсного комітету Адаманова О.Ф., на даний час існує нагальна необхідність внести відповідні зміни до складу конкурсного комітету.

На підставі вищевикладеного, пропонується розглянути питання  внесення відповідних змін до складу постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі.

 

Заступник  начальника  управління
з питань транспортного забезпечен-
ня та зв’язку міської ради                                    О.О.Марголін