Про передачу частини дитячої поліклініки /літ.А-2/ по вул.Карпенка-Карого,7 в оперативне управління Запорізькому міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

від 20.04.2021. Дата оприлюднення 20.04.2021

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, ст.137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення Запорізького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги №8”, враховуючи висновки управління соціального захисту населення Запорізької міської ради та департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради,  виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з оперативного управління комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги №8” та передати в оперативне управління Запорізькому міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді частину дитячої поліклініки /літ.А-2/ по вул.Карпенка- Карого,7, а саме приміщення №№27-40 площею 219,0 кв.м, первісною вартістю 519695,84 грн., залишковою - 459193,65 грн.

2. Доручити комунальному некомерційному підприємству “Центр первинної медико-санітарної допомоги №8” передати, а Запорізькому міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді прийняти в оперативне управління майно, зазначене в пункті 1 даного рішення.

3. Зобов’язати Запорізький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надати до департаменту комунальної власності та приватизації  Запорізької міської ради інформацію про виконання пункту 2 даного рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

Міський голова                                             В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради
“Про передачу частини дитячої поліклініки /літ.А-2/ по вул.Карпенка-Карого,7
в оперативне управління Запорізькому міському центру соціальних служб для
сім’ї, дітей та молоді”

До виконачого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення Запорізького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо передачі в оперативне управління частини дитячої поліклініки /літ.А-2/ по вул.Карпенка-Карого,7.

Для ефективного використання майна, враховуючи згоду КНП “ЦПМСД №8” та висновки управління соціального захисту населення Запорізької міської ради та департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради, департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради підготовлено проєкт рішення виконкому міської ради “Про передачу частини дитячої поліклініки /літ.А-2/ по вул.Карпенка-Карого,7 в оперативне управління Запорізькому міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді”, який вноситься на розгляд чергового засідання виконавчого комітету міської ради.

 

Директор департаменту комунальної
власності та приватизації Запорізької
міської ради                                                                            О.П.Забутний