Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя ділянки зовнішніх мереж теплопостачання по вул.Перемоги,119 від ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ “ПЕРЕМОГА 119”

від 26.04.2021. Дата оприлюднення 26.04.2021

Керуючись ст.ст.59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши звернення та документи, надані ОБ’ЄДНАННЯМ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИР-НОГО БУДИНКУ “ПЕРЕМОГА 119”, враховуючи згоду департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя від ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ “ПЕРЕМОГА 119” ділянку теплових мереж від ТК 113-56 до зовнішньої поверхні житлового будинку №119 по вул.Перемоги, довжиною каналу 6,0 п.м, вартістю 12 488,48 грн. (дванадцять тисяч чотириста вісімдесят вісім грн. сорок вісім коп.) без урахування ПДВ, визначеною шляхом проведення незалежної оцінки станом на 28.12.2020.

2. Закріпити на праві господарського відання за КОНЦЕРНОМ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” майно, зазначене в пункті 1 цього рішення.

3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення та закріплення його на праві господарського відання за КОНЦЕРНОМ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гординського В.Г.

 

Міський голова                                     В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради
“Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя
ділянки зовнішніх мереж теплопостачання по вул.Перемоги,119 від
ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО
БУДИНКУ “ПЕРЕМОГА 119”

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ “ПЕРЕМОГА 119” з питання прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя ділянки зовнішніх мереж теплопостачання по вул.Перемоги,119.

Департаментом з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та КОНЦЕРНОМ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” надано позитивні висновки щодо прийняття зазначеного об’єкта інженерної інфраструктури до комунальної власності міста, а також згоду на закріплення його на праві господарського відання за КОНЦЕРНОМ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” для забезпечення належного утримання та експлуатації.

Керуючись ст.ст.59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.136 Господарського кодексу України, на розгляд виконавчого комітету Запорізької міської ради вноситься даний проєкт рішення.

 

Директор  департаменту
комунальної  власності та
приватизації  Запорізької
міської ради                                                           О.П.Забутний