Про заходи щодо попередження порушень порядку реалізації риби та інших водних біоресурсів

Розпорядження міського голови №76р від 28.04.2021. Дата оприлюднення 06.05.2021

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи розпорядження голови Запорізької обласної державної адміністрації від 26.03.2021 №188 «Про охорону рибних ресурсів у весняно-літній період 2021 року», наказ управління Державного агентства рибного господарства у Запорізькій області від 23.03.2021 №35 «Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби та раків на рибогосподарських водних об’єктах в межах діяльності Запорізького рибоохоронного патруля у 2021 році», з метою попередження порушень встановленого порядку реалізації риби та інших водних біоресурсів:

1. Районним адміністраціям Запорізької міської ради, Інспекції з благоустрою Запорізької міської ради, керівникам ринків м. Запоріжжя в межах повноважень:

1.1. Вжити заходів щодо недопущення незаконної реалізації риби та інших водних біоресурсів на ринках, в засобах пересувної мережі та у невстановлених місцях на території м. Запоріжжя.

1.2. Забезпечити дотримання вимог чинних нормативно-правових актів щодо здійснення реалізації риби та інших водних біоресурсів.

1.3. Проводити постійні рейди, виявляти та надавати інформацію контролюючим органам про всі факти здійснення реалізації риби та інших водних біоресурсів у невстановлених місцях та незаконної торгівлі на ринках.

1.4. Посилити роз’яснювальну роботу серед населення про небезпечність придбання риби та інших водних біоресурсів у невстановлених місцях.

2. Просити Запорізьке районне управління поліції ГУ НП в Запорізькій області забезпечити недопущення незаконної реалізації риби та інших водних біоресурсів.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Омельяновича Р.А., голів районних адміністрацій Запорізької міської ради та начальника Інспекції з благоустрою Запорізької міської ради Лисенка В.В.  

 

Міський голова                                         В.В. Буряк