Про виключення двокімнатної квартири №35 по вул.Ентузіастів буд.3 із числа службової житлової площі міського комунального підприємства «Основаніє»

від 14.05.2021. Дата оприлюднення 14.05.2021

Керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.125 Житлового кодексу Української РСР та п.6 Положення про порядок надання службових житлових приміщень і користування ними в Українській РСР, затвердженого постановою Ради Міністрів УРСР від 04.02.1988 №37, на підставі клопотання міського комунального підприємства «Основаніє» від 28.01.2021 №28/01-03, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Виключити двокімнатну квартиру №35 по вул.Ентузіастів, буд.3 із числа службової житлової площі міського комунального підприємства «Основаніє», так як відпала потреба у такому її використанні.

2. Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради оформити ордер на двокімнатну квартиру №35 житловою площею 28,9 кв.м (загальною – 47,91 кв.м) по вул.Ентузіастів буд.3 Швець Валентині Миколаївні, 1953 р.н., на сім’ю із двох осіб (вона, дочка – Орлова Катерина Валентинівна, 1993 р.н.).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Запорізької міської ради Гординського В.Г.

 

Міський голова                                       В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проекту рішення «Про виключення двокімнатної квартири №35 по
вул.Ентузіастів буд.3 із числа службової житлової площі міського
комунального підприємства «Основаніє»

Згідно з рішенням виконавчого комітету Жовтневої районної Ради народних депутатів від 16.07.1987 №165/5 «Про службову житлову площу житлово-експлуатаційного об’єднання Жовтневого району» двокімнатна квартира №35 по вул.Ентузіастів, буд.3 включена до числа службової житлової площі.

Зазначена квартира була виділена двірнику ЖЕД-2 ЖЕО Жовтневого району Швець Валентині Миколаївні на сім’ю із чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка – 1974 р.н., дочка – 1975 р.н.).

Стаж роботи Швець В.М. в системі житлово-комунального господарства складає понад 10 років.

У зв?язку з реорганізацією галузі житлово-комунального господарства комунальні підприємства реорганізовані шляхом приєднання до МКП «Основаніє».

У вказаній службовій квартирі на теперішній час проживає дві особи: Швець Валентина Миколаївна та її дочка – Орлова Катерина Валентинівна, 1993 р.н. Чоловік помер у 2020 році, старші дочки проживають в інших житлових приміщеннях.

Швець В.М. та її дочка житла в приватній власності в м.Запоріжжя  не мають.

Відповідно до п.6 Положення про порядок надання службових житлових приміщень і користування ними в Українській РСР, виключення жилого приміщення з числа службових проводиться на підставі клопотання підприємства, установи, організації рішенням виконавчого комітету міської ради.

На підставі клопотання міського комунального підприємства «Основаніє» від 28.01.2021 №28/01-03 про виключення двокімнатної квартири №35 по вул.Ентузіастів, буд.3, так як відпала необхідність використання її як службової, беручи до уваги стаж роботи Швець В.М. в системі житлово-комунального господарства, враховуючи вимоги ст.125 Житлового кодексу Української РСР, департаментом з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради підготовлений проект рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про виключення двокімнатної квартири №35 по вул.Ентузіастів буд.3 із числа службової житлової площі міського комунального підприємства «Основаніє».

 

Директор департаменту з
управління житлово-комунальним
господарством Запорізької міської ради                         С.Я.Польовий