Про закріплення на праві господарського відання за комунальним підприємством “Наше місто” Запорізької міської ради квартири №57 в будинку №28 по вул.Василя Сергієнка та подальше її використання

від 14.05.2021. Дата оприлюднення 14.05.2021

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши звернення комунального підприємства “Наше місто” Запорізької міської ради та надані документи, враховуючи листи департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та районної адміністрації Запорізької міської ради по Хортицькому району, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Закріпити на праві господарського відання за комунальним підприємством “Наше місто” Запорізької міської ради об'єкт нерухомого майна права комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя - квартиру №57 будинку №28 по вул.Василя Сергієнка.

2. Доручити комунальному підприємству “Наше місто” Запорізької міської ради облікувати на балансі підприємства майно, зазначене в п.1 рішення, у відповідності до вимог чинного законодавства.

3. Комунальному підприємству “Наше місто” Запорізької міської ради надати  до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради інформацію про виконання п.2 даного рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гординського В.Г.

 

Міський голова                           В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА  ЗАПИСКА
до проєкту рішення  виконавчого комітету Запорізької міської ради
“Про закріплення на праві господарського відання за комунальним
підприємством “Наше місто” Запорізької міської ради квартири №57
 в будинку №28 по вул.Василя Сергієнка та подальше її використання”

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення від комунального підприємства “Наше місто” Запорізької міської ради про закріплення за ним на праві господарського відання об'єкту нерухомого майна права комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя -  квартири №57 в житловому будинку №28 по вул.Василя Сергієнка.

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  Господарського кодексу України, враховуючи лист департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради, департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради підготовлений та вноситься на розгляд виконавчого комітету Запорізької міської ради даний проєкт рішення.

 

Директор департаменту
комунальної власності та
приватизації міської ради                                   О.П.Забутний