Про видалення зелених насаджень по вул. Щаслива/Дудикіна, 1/6

від 21.05.2021. Дата оприлюднення 21.05.2021

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах України» (із змінами), наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 12.05.2009 №127 «Про затвердження Методики визначення відновної вартості зелених насаджень», рішенням Запорізької міської ради від 30.06.2016 №61 «Про організацію проведення робіт з видалення зелених насаджень в м. Запоріжжі», рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 12.07.2016 №375 «Про оформлення документів на видалення зелених насаджень», на підставі заяви комунального некомерційного підприємства «Міська лікарня № 9» Запорізької міської ради про видалення зелених насаджень у зв’язку з проведенням робіт по проєкту «Капітальний ремонт приймального майданчику і частини прилеглої території відділення екстреної медичної допомоги КНП «Міська лікарня № 9» Запорізької міської ради за адресою: вул. Щаслива/Дудикіна, 1/6 м. Запоріжжя. Коригування», враховуючи рішення Запорізької міської ради від 28.12.2020 №49 «Про бюджет Запорізької міської територіальної громади на 2021 рік», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Дозволити комунальному некомерційному підприємству «Міська лікарня № 9» Запорізької міської ради при проведенні робіт з капітального ремонту приймального майданчику і частини прилеглої території відділення екстреної медичної допомоги видалити 5 (п’ять) дерев, згідно з Актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню від 17.03.2021 № 83 з визначеною їх відновною вартістю у сумі 13 469,78 грн. (тринадцять тисяч чотириста шістдесят дев’ять гривень 78 копійок).

2. Сплату відновної вартості зелених насаджень, що підлягають видаленню, не проводити, у зв’язку з тим, що роботи проводяться за рахунок коштів Запорізької міської територіальної громади.

3. Управлінню з питань екологічної безпеки Запорізької міської ради оформити ордер на видалення зелених насаджень при проведенні робіт з капітального ремонту приймального майданчику і частини прилеглої території відділення екстреної медичної допомоги комунальному некомерційному підприємству «Міська лікарня № 9» Запорізької міської ради ради по вул. Щаслива/Дудикіна, 1/6.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Омельяновича Р.А.

 

Міський голова                                                                                      В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про видалення зелених насаджень по вул. Щаслива/ Дудикіна, 1/6»

 

Проєкт рішення «Про видалення зелених насаджень по вул. Щаслива/ Дудикіна, 1/6» підготовлений на підставі заяви комунального некомерційного підприємства «Міська лікарня № 9» Запорізької міської ради про видалення зелених насаджень у зв’язку з проведенням робіт по проєкту «Капітальний ремонт приймального майданчику і частини прилеглої території відділення екстреної медичної допомоги КНП «Міська лікарня № 9» Запорізької міської ради за адресою: вул. Щаслива/Дудикіна, 1/6 м. Запоріжжя. Коригування».

Проєктом, зокрема, передбачено при проведенні робіт з капітального ремонту приймального майданчику і частини прилеглої території відділення екстреної медичної допомоги видалити 5 (п’ять) дерев.

Проєктом, також, передбачено влаштування газонів.

Постійно діючою комісією з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості у м. Запоріжжя складений Акт обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню від 17.03.2021 № 83 з визначеною їх відновною вартістю у сумі 13 469,78 грн. (тринадцять тисяч чотириста шістдесят дев’ять гривень 78 копійок).

Зважаючи на те, що роботи проводяться за кошти Запорізької міської територіальної громади, враховуючи рішення Запорізької міської ради від 28.12.2020 № 49 «Про бюджет Запорізької міської територіальної громади на 2021 рік», відповідно до абз.1, п.6 Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 №1045, сплата відновної вартості зелених насаджень, що підлягають видаленню, не проводиться.

 

Начальник управління
з питань екологічної безпеки
Запорізької міської ради                                                              Г.А.Золотарьов