Про внесення змін до автобусного маршруту загального користування №7

Розпорядження міського голови №89р від 28.05.2021. Дата оприлюднення 02.06.2021

З метою забезпечення безпеки руху міського пасажирського автотранспорту  по  вул.  Бєлінського, на ділянках від вул. Батарейної до вул. Кедрової, від вул. Саперної до вул. Батарейної, на період проведення ліквідації аварійної ситуації на водоводі:

1. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради організувати:

1.1. Скасування заїзду автобусів, які працюють за маршрутом загального користування №7 «вул. Базарна – вул. Технічна», на зупинку громадського автотранспорту «вул. Стратосферна».

1.2. Об’їзд закритої для руху транспорту ділянки від вул. Саперної до вул. Батарейної автобусами маршруту загального користування №7 «вул. Базарна – вул. Технічна» через вул. Саперну, вул. Продольну та вул. Закарпатську відповідно до встановлених дорожніх знаків.

1.3. Внесення відповідних змін до паспорту автобусного маршруту загального користування №7.

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючим справами виконавчого комітету міської ради.

 

Міський голова                                                                                                      В.В.Буряк