Про організацію та проведення міського заходу «Фестиваль сім’ї»

Розпорядження міського голови №91р від 31.05.2021. Дата оприлюднення 02.06.2021

На виконання Програми фінансування заходів з питань сім’ї та молоді на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням  Запорізької міської ради від 28.12.2020 № 25 «Про внесення змін до рішення  міської ради від 19.12.2018   № 50 «Про затвердження Програми  «Фізична культура та спорт на  2019-2021 роки», «Програми фінансування заходів з питань сім’ї та молоді на 2019-2021 роки», «Міської програми підтримки обдарованої молоді м. Запоріжжя на 2019-2021 роки» та про внесення змін до рішення міської ради від 20.12.2017 № 33 (зі змінами та доповненнями)», з метою популяризації інституту сім’ї та традиційних сімейних цінностей на яких будується  дружна та міцна сім’я, створення умов для всебічного розвитку дітей, організації змістовного дозвілля мешканців міста та популяризації здорового способу життя:

1. Департаменту спорту сім’ї та молоді Запорізької міської ради забезпечити організацію та проведення 05.06.2021 з 10-00 до 16-00 години в ЦПКіВ «Дубовий гай» міського заходу «Фестиваль сім’ї» дотримуючись санітарних вимог, затверджених Постановою Кабінетів Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби коронавірусу COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

2. Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради організувати локацію та розповсюдити інформацію по закладам освіти щодо проведення  зазначеного заходу

3. Департаменту культури і туризму Запорізької міської ради організувати локацію та розповсюдити інформацію по закладам культури щодо проведення зазначеного заходу  

4. Комунальному підприємству «Титан» забезпечити встановлення 12 біотуалетів, 12 контейнерів для сміття біля місця проведення зазначеного заходу, чергування  робітників для дотримання належного санітарного стану місць проведення заходу, а також встановлення металевої огорожі довжиною 100 метрів в ЦПКіВ «Дубовий гай».

5. Доручити комунальному підприємству «Запорізьке міське інвестиційне агентство» за рахунок прибутку, одержаного від фінансово-господарської діяльності підприємства, виготовити інформаційні матеріали з сюжетами соціальної спрямованості щодо проведення 05.06.2021 загальноміського святкового заходу «Фестиваль сім’ї» у кількості 10 плакатів формату 3,0х6,0м та 10 плакатів формату 1,2х1,8м, та забезпечити їх розміщення на вільних від комерційної реклами рекламних площинах, які перебувають у комунальній власності.

6. Комунальному підприємству ЦПКіВ «Дубовий гай» забезпечити надання необхідної кількості обладнання, підключення звукової апаратури, забезпечити необхідне підключення, чергування електрика під час проведення заходу та дотримання належного санітарного стану місць проведення заходу.

7. Просити Запорізьке районне управління поліції ГУМВС поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області забезпечити посилену охорону громадського порядку під час проведення заходу.

8. Просити Департамент охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації організувати чергування бригади швидкої медичної допомоги під час проведення зазначеного заходу.

9. Просити Головне управління ДСНС України в Запорізькій області забезпечити чергування пожежної машини під час проведення заходу.

10. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради забезпечити широке анонсування святкового заходу.

11. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васюка А.Г.

 

Міський голова                                                                                                     В.В. Буряк