Про передачу майна комунальної власності в оперативне управління департаменту фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради

від 07.06.2021. Дата оприлюднення 07.06.2021

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України,  ст.137  Господарського кодексу України, розглянувши звернення департаменту фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з оперативного управління виконавчого комітету Запорізької міської ради та передати в оперативне управління департаменту фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради майно комунальної власності – крісло сенатор Ibextra 1e букінчем первісною вартістю 1733,00 грн., залишковою - 30,00 грн.

2. Виконавчому комітету Запорізької міської ради передати, а департаменту фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради прийняти в оперативне управління майно, зазначене в пункті 1 даного  рішення.

3. Зобов’язати департамент фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради надати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради інформацію про виконання пункту 2 даного рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради П’ятницького А.В.

 

Міський голова                                      В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради
“Про передачу майна комунальної власності в оперативне управління
департаменту фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради”

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення департаменту фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради щодо передачі в його оперативне управління майна комунальної власності (крісло).

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, ст.137 Господарського кодексу  України, з метою забезпечення ефективного використання комунального майна, враховуючи згоду виконкому міської ради, департаментом комунальної власності та приватизації міської ради підготовлено відповідний проєкт рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради “Про передачу майна комунальної власності в оперативне управління департаменту фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради”, який вноситься на розгляд чергового засідання виконавчого комітету Запорізької міської ради.

 

Директор департаменту комунальної
власності та приватизації міської ради                                       О.П.Забутний