Про передачу комплектної трансформаторної підстанції типу КТП-160/10/0,4-0,9-У1 та кабельної лінії типу 3х70 від підстанції ЛБ-1 по вул.Алюмінієвій,15 в господарське відання комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло”

від 18.06.2021. Дата оприлюднення 18.06.2021

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши звернення МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА “ОСНОВАНІЄ” та комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло”, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА “ОСНОВАНІЄ” та передати в господарське відання комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло” комплектну трансформаторну підстанцію типу КТП-160/10/0,4-0,9-У1 та кабельну лінію типу 3х70 від підстанції ЛБ-1 по вул.Алюмінієвій,15 довжиною 250м  первісною вартістю 89482,00 грн., залишковою - 89183,73 грн.

2. Доручити МІСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ “ОСНОВАНІЄ” передати, а комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло” прийняти в господарське відання майно комунальної власності, зазначене в пункті 1 цього рішення.

3. Зобов’язати комунальне підприємство електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло” надати до департаменту комунальної власності та приватизації  Запорізької міської ради інформацію про виконання пункту 2 рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Константинова О.О.

 

Міський голова                                                                           В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради “Про передачу комплектної трансформаторної підстанції типу КТП-160/10/0,4-0,9-У1 та кабельної лінії типу 3х70 від підстанції ЛБ-1 по вул.Алюмінієвій,15 в господарське відання комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло”

 

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення МКП “ОСНОВАНІЄ” щодо передачі комплектної трансформаторної підстанції типу та кабельної лінії типу 3х70 від підстанції ЛБ-1 по вул.Алюмінієвій,15 в господарське відання комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло”.

Для  забезпечення належного утримання та обслуговування трансформаторної підстанції та кабельної лінії, враховуючи згоду КП “Запоріжміськсвітло”, висновок департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради, департаментом комунальної власності та приватизації міської ради підготовлено відповідний проект рішення виконкому міської ради “Про передачу комплектної трансформаторної підстанції типу КТП-160/10/0,4-0,9-У1 та кабельної лінії типу 3х70 від підстанції ЛБ-1 по вул.Алюмінієвій,15 в господарське відання комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло”, який вноситься на розгляд чергового засідання виконавчого комітету Запорізької міської ради.

 

Директор департаменту комунальної
власності та приватизації міської ради                                       О.П.Забутний