Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 28.09.2020 №406 «Про погодження Положення про Громадську раду при виконавчому комітеті Запорізької міської ради та затвердження її складу»

від 01.07.2021. Дата оприлюднення 01.07.2021

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та згідно з протоколом зборів Громадської ради при виконавчому комітеті Запорізької міської ради від 24.06.2021 №2, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 28.09.2020 №406 «Про погодження Положення про Громадську раду при виконавчому комітеті Запорізької міської ради та затвердження її складу» зі змінами, а саме включити до складу Громадської ради:

Єзєєву Анну Ігорівну, представника громадської організації «Центр Здорової Молоді»;

Коняєва Геннадія Івановича, представника благодійного фонду «Алкоголь-Стоп».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Омельяновича Р.А.

 

Міський голова                                                                           В.В. Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 28.09.2020 №406 «Про внесення змін до складу Громадської ради при виконавчому комітеті Запорізької міської ради»

 

24.06.2021 на черговому засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Запорізької міської ради відбулися зміни у складі Громадської ради при виконавчому комітеті Запорізької міської ради.

Враховуючи протокол від 24.06.2021 №2 засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Запорізької міської ради просимо включити до складу представника громадської організації «Центр Здорової Молоді» Єзєєву Анну Ігорівну та представника благодійного фонду «Алкоголь-Стоп» Коняєва Геннадія Івановича.

Відповідно до Положення про Громадську раду при виконавчому комітеті Запорізької міської ради затвердження її складу, погодженого рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 28.09.2020 №406, управлінням внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради підготовлено проєкт рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про внесення змін до складу Громадської ради при виконавчому комітеті Запорізької міської ради».

 

Начальник управління
внутрішньої політики, преси та
інформації Запорізької міської ради                                                     В.А. Ніколаєв