Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 12.05.2021 №184

від 19.07.2021. Дата оприлюднення 19.07.2021

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» зі змінами і доповненнями, з метою транспортного забезпечення жителів вулиці Ігоря Сікорського на час проведення робіт по об’єкту «Реконструкція вул. Шевченка від вул. 8 Березня до вул. Солідарності і вул. Солідарності від вул. Шевченка до вул. Калібрової в м. Запоріжжі», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Викласти п.2 рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 12.05.2021 №184 «Про внесення змін до міських маршрутів загального користування» в наступній редакції:

«2. Тимчасово, на час закриття руху транспорту, внести зміни до автобусного маршруту загального користування №6 «вул. Авраменка – Обласна бібліотека», а саме: дозволити рух автобусів з вул. Ігоря Сікорського до вул. Солідарності відповідно до Правил дорожнього руху та встановлених дорожніх знаків».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тарана Р.О.

 

Міський голова                               В.В.Буряк


Пояснювальна записка
до проекту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради
«Про внесення змін до рішення  виконавчого  комітету Запорізької  міської 
ради від 12.05.2021 №184»

Рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 12.05.2021 №184 «Про внесення змін до міських маршрутів загального користування», передбачено тимчасово, на час закриття руху транспорту по вулиці Солідарності, внести зміни до автобусного маршруту  загального  користування №6 «вул. Авраменка – Обласна бібліотека», а саме: організувати  рух автобусів   від перетину вулиці Ігоря Сікорського та вулиці Восьмого Березня по вулицям: Восьмого Березня, Іванова та далі за маршрутом в прямому та зворотному напрямках руху.

На адресу управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради надходять звернення мешканців вул. Ігоря Сікорського  щодо відновлення прямого сполучення з центральною частиною міста.

30.06.2021 відбулася виїзна нарада представників районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району, управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради, департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради та інших. За результатами якої, запропоновано внести зміни до рішення зазначеного питання виконавчого комітету Запорізької міської ради від 12.05.2021 №184 в частині руху автобусів маршруту №6.

Враховуючи вищезазначене, пропонується розглянути питання внесення зміни до рішення зазначеного питання виконавчого комітету Запорізької міської ради від 12.05.2021 №184 в частині руху автобусів маршруту №6.

 

Начальник управління з питань
транспортного забезпечення та
зв’язку Запорізької міської ради                                         О.О.Марголін