Про передачу витрат міського бюджету з технічного переоснащення котельні по вулиці Горького, 6 (вул. Поштова, 6)

від 20.07.2021. Дата оприлюднення 20.07.2021

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою подальшої експлуатації та врахування витрат міського бюджету в бухгалтерському обліку Концерну «Міські теплові мережі», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Управління капітального будівництва» та передати в господарське відання Концерну «Міські теплові мережі» витрати міського бюджету по об’єкту «Технічне переоснащення котельні по вул. Горького, 6 з підключенням будинків по вул. Жовтнева, 2 та вул. Жовтнева, 4 в м. Запоріжжя» в сумі 1 918 248,46 грн.

2.  Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» передати в уставленому порядку, а Концерну «Міські теплові мережі» прийняти витрати міського бюджету з технічного переоснащення котельні по вул. Горького, 6 (вул. Поштова, 6) з підключенням будинків по вул. Жовтнева, 2 (вул. Земського лікаря Лукашевича, 2) та вул. Жовтнева, 4 (вул. Земського лікаря Лукашевича,4).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гординського В.Г.

 

Міський голова                                          В.В. Буряк