Про передачу мереж зовнішнього освітлення автодороги по вулиці Тиражній та автомобільної дороги, що з’єднує її з автодорогою Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя

від 20.07.2021. Дата оприлюднення 20.07.2021

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою подальшої експлуатації, обслуговування та врахуванню витрат міського бюджету в бухгалтерському обліку комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Управління капітального будівництва» та передати в господарське відання комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло» мережі зовнішнього освітлення об’єкту «Реконструкція автодороги по вул. Тиражній та автомобільної дороги, яка з’єднує автодорогу Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя (через Кременчуг) в м. Запоріжжі (І черга)» вартістю 5 272 329,98 грн.

2.  Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» передати в установленому порядку, а комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло» прийняти мережі зовнішнього освітлення об’єкту  «Реконструкція автодороги по вул. Тиражній та автомобільної дороги, яка з’єднує автодорогу Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя (через Кременчуг) в м. Запоріжжі (І черга)».

3.  Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.05.2021 № 189/4 «Про передачу частини витрат міського бюджету на реконструкцію освітлення автодороги по вулиці Тиражній та автомобільної дороги, яка з’єднує її з автодорогою Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя» - скасувати.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гординського В.Г.

 

Міський голова                                          В.В. Буряк