Про передачу мереж зовнішнього освітлення об’єкту «Реконструкція об’єкту благоустрою: «Правобережний міський пляж» в м. Запоріжжі» (ІІ та ІІІ черги будівництва)

від 20.07.2021. Дата оприлюднення 20.07.2021

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою подальшої експлуатації, обслуговування та врахуванню витрат міського бюджету в бухгалтерському обліку комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Управління капітального будівництва» та передати в господарське відання комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло» завершені будівництвом мережі зовнішнього освітлення, із складу об’єкта «Реконструкція об’єкту благоустрою: «Правобережний міський пляж» в м. Запоріжжі» (ІІ та ІІІ черги будівництва) вартістю 2 938 047,83 грн.

2.  Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» передати в установленому порядку, а комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло» прийняти мережі зовнішнього освітлення із складу об’єкта «Реконструкція об’єкту благоустрою: «Правобережний міський пляж» в м. Запоріжжі» (ІІ та ІІІ черги будівництва).

3. Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.05.2021 № 189/1 «Про передачу частини витрат міського бюджету на реконструкцію зовнішнього освітлення об’єкту «Реконструкція об’єкту благоустрою: «Правобережний міський пляж» в м. Запоріжжі» (ІІ та ІІІ черги будівництва)» - скасувати.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гординського В.Г.

 

Міський голова                                          В.В. Буряк