Про передачу витрат на виготовлення проектної документації по об’єкту: «Нове будівництво зовнішнього освітлення по вул. Мостова (від вул. Павла Сиромятникова до вул. Амурська) у м. Запоріжжя»

від 23.07.2021. Дата оприлюднення 23.07.2021

Згідно з законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», та з метою подальшого виконання робіт та врахування витрат міського бюджету в бухгалтерському обліку балансоутримувача – районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському районну, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з оперативного управління департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради та передати в оперативне управління районній адміністрації Запорізької міської ради по Заводському районну витрати на виготовлення проектної документації по об’єкту: «Нове будівництво зовнішнього освітлення по вул. Мостова (від вул. Павла Сиромятникова до вул. Амурська) у м. Запоріжжя» вартістю 52 572,02 гривень.

2. Департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради передати в установленому порядку, а районній адміністрації Запорізької міської ради по Заводському районну прийняти витрати з міського бюджету з означеної проектно-кошторисної документації.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Константинова О.О.

 

Міський голова                                         В.В. Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради про передачу витрат на
виготовлення проектної документації по об’єкту: «Нове будівництво зовнішнього
освітлення по вул. Мостова (від вул. Павла Сиромятникова до вул. Амурська) у м. Запоріжжя»

Департаментом інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради у 2021 році за рахунок місцевого бюджету були виконані та оплачені проектні роботи по об’єкту: «Нове будівництво зовнішнього освітлення по вул. Мостова (від вул. Павла Сиромятникова до вул. Амурська) у м. Запоріжжя» вартістю 52 572,02 гривень.

Рішенням міської ради № 49 від 28.12.2020 «Про бюджет Запорізької міської територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами та доповненнями) визначено нового головного розпорядника. Подальші роботи будуть виконуватись районною адміністрацією Запорізької міської ради по Заводському районну за рахунок державної субвенції на соціально-економічний розвиток регіонів.

Згідно з законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», та з метою подальшого виконання робіт з будівництва передаються витрати в оперативне управління районній адміністрації Запорізької міської ради по Заводському районну.

 

Директор департаменту
інфраструктури та благоустрою
Запорізької міської ради                                                 А.М. Боярчуков