Про затвердження наказу Державного підприємства «Дніпровське» щодо розподілу службової двокімнатної квартири №8 по вул.Незалежності, буд.3

від 09.09.2021. Дата оприлюднення 09.09.2021

Керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.16 Положення про порядок надання службових житлових приміщень і користування ними в Українській РСР, затвердженого Постановою Ради Міністрів УРСР від 04.02.1988 №37, враховуючи рішення виконавчого комітету Шевченківської районної Ради народних депутатів від 20.10.1983 №297 «Про включення до числа службових приміщень в будинках радгоспу «Дніпровський», розглянувши клопотання Державного підприємства «Дніпровське» від 05.07.2021 №34, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити наказ директора Державного підприємства «Дніпровське» від 30.03.2021 №7 про надання службової двокімнатної квартири №8 по вул.Незалежності, буд.3 двірнику Лобас Вікторії Володимирівні, 1971 р.н.  на сім’ю із 2 осіб (вона, дочка – 1991 р.н.).

2. Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради оформити службовий ордер на двокімнатну квартиру №8 житловою площею 24,2 кв.м (загальною площею – 30,2 кв.м) по вул.Незалежності, буд.3 Лобас Вікторії Володимирівні, 1971 р.н., на сім’ю із 2 осіб (вона, дочка – Лобас Яна Олександрівна, 1991 р.н.).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Запорізької міської ради Гординського В.Г.

 

Міський голова                                                                             В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення «Про затвердження наказу Державного підприємства «Дніпровське» щодо розподілу службової двокімнатної квартири №8 по вул.Незалежності, буд.3»

 

Згідно з рішенням виконавчого комітету Шевченківської районної Ради народних депутатів від 20.10.1983 №297 «Про включення до числа службових приміщень в будинках радгоспу «Дніпровський» двокімнатну квартиру №8 по вул.Незалежності, буд.3, включено до числа службової житлової площі радгоспу «Дніпровський».

Відповідно до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 13.08.2015 №323 Державне підприємство  «Дніпровське» є правонаступником Військового радгоспу «Дніпровський» Міністерства оборони України.

Згідно з рішенням Шевченківського районного суду м.Запоріжжя від 09.04.2020 Авдєєв Ю.А. визнано таким, що втратив право користування житловим приміщенням – службовою квартирою №8 в будинку №3 по вул.Незалежності у м.Запоріжжі. Службова двокімнатна квартира по вул.Незалежності, буд.3 кв.8 вільна, придатна до заселення.

Наказом директора Державного підприємства «Дніпровське» двокімнатна квартира по вул.Незалежності, буд.3 кв.8 розподілена двірнику Лобас В.В. на сім?ю із 2 осіб (вона, дочка – 1991 р.н.)

Згідно з п.16 «Положення про порядок надання службових жилих приміщень і користування ними в Українській РСР» службові жилі приміщення надаються за рішенням адміністрації підприємства, установи, організації, правління колгоспу, органу управління іншої кооперативної та іншої громадської організації, у віданні якої ці приміщення знаходяться, затвердженим виконавчим комітетом районної, міської, районної в місті Ради народних депутатів, на території якої знаходиться відповідне підприємство, установа, організація.

Керуючись ст.121 Житлового кодексу Української РСР та Положенням про порядок надання службових жилих приміщень і користування ними в Українській РСР, розглянувши клопотання Державного підприємства «Дніпровське» від 05.07.2021 №34 і додані до нього документи про розподіл службової житлової площі, департаментом з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради підготовлений проект рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про затвердження наказу Державного підприємства «Дніпровське» щодо розподілу службової двокімнатної квартири №8 по вул.Незалежності, буд.3»

 

Директор департаменту з управління
житлово-комунальним господарством
Запорізької міської ради                                                                   С.Я.Польовий