Про виключення двокімнатної квартири №2 по пров.Карельському буд.24 із числа службової житлової площі міського комунального підприємства «Основаніє»

від 14.09.2021. Дата оприлюднення 14.09.2021

Керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.125 Житлового кодексу Української РСР та п.6 Положення про порядок надання службових житлових приміщень і користування ними в Українській РСР, затвердженого постановою Ради Міністрів УРСР від 04.02.1988 №37, на підставі клопотання міського комунального підприємства «Основаніє» від 30.08.2021 №336/01-03, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Виключити двокімнатну квартиру №2 по пров.Карельському, буд.24 із числа службової житлової площі міського комунального підприємства «Основаніє», так як відпала потреба у такому її використанні.

2. Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради оформити ордер на двокімнатну квартиру №2 житловою площею 19,5 кв.м (загальною – 27,8 кв.м) по пров.Карельському буд.24 Коваленку Павлу Валентиновичу, 1976 р.н., на сім’ю із 3 осіб (він, дружина – Коваленко Ольга Валеріївна, 1982 р.н., син – Коваленко Володимир Павлович, 1999 р.н.).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Запорізької міської ради Гординського В.Г.

 

Міський голова                                                                       В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення «Про виключення двокімнатної квартири №2 по пров.Карельському буд.24 із числа службової житлової площі міського комунального підприємства «Основаніє»

 

Згідно з розпорядженням голови Заводської районної адміністрації від 17.01.2009 №86р «Про включення квартир №1,2 в будинку №24 по пров.Карельському до складу службової житлової площі комунального підприємства "Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об?єднання №4» двокімнатна квартира №2 по пров.Карельському, буд.24 включена до числа службової житлової площі.

Зазначена квартира була виділена монтажнику сантехсистем та обладнання ЖЕД№62 Коваленку Павлу Валентиновичу, 1976 р.н.

На теперішній час в зазначеній службовій квартирі зареєстровані Коваленко Павло Валентинович, 1976 р.н. з сім?єю із 3 осіб (він, дружина – Коваленко Ольга Валеріївна, 1982 р.н., син – Коваленко Володимир Павлович, 1999 р.н.).

Стаж роботи Коваленка П.В. в системі житлово-комунального господарства (КП «ВРЕЖО№4», КП «Запоріжремсервіс» ЗМР) 14 років 2 місяці 4 дня, працює у КП «Запоріжремсервіс» ЗМР до теперішнього часу.

У зв?язку з реорганізацією галузі житлово-комунального господарства комунальні підприємства реорганізовані шляхом приєднання до МКП «Основаніє».

Коваленко П.В. має у приватній власності 1/4 частину трикімнатної квартири по вул.Глазунова, буд.2 кв.76, що становить 11,35 кв.м. житлової площі, члени його родини житла в приватній власності в м.Запоріжжя не мають.

Відповідно до п.6 Положення про порядок надання службових житлових приміщень і користування ними в Українській РСР, виключення жилого приміщення з числа службових проводиться на підставі клопотання підприємства, установи, організації рішенням виконавчого комітету міської ради.

На підставі клопотання міського комунального підприємства «Основаніє» від 30.08.2021 №336/01-03 про виключення двокімнатної квартири №2 по пров.Карельському, буд.24, так як відпала необхідність використання її як службової, враховуючи вимоги ст.125 Житлового кодексу Української РСР, департаментом з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради підготовлений проект рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про виключення двокімнатної квартири №2 по пров.Карельському буд.24 із числа службової житлової площі міського комунального підприємства «Основаніє».

 

Директор департаменту з
управління житлово-комунальним
господарством Запорізької міської ради                                          С.Я.Польовий