Про внесення змін до розпорядження міського голови від 29.05.2020 №136р   «Про створення міської комісії з організації роботи із видачі довідок про заробітну плату для призначення пенсій окремим категоріям осіб у разі ліквідації державних органів, у яких особи працювали, а також перейменування (відсутності) їхніх посад»

Розпорядження міського голови №166р від 06.10.2021. Дата оприлюднення 11.10.2021

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом Міністерства соціальної політики України від 10.05.2017 № 750 «Про затвердження Порядку видачі довідок про заробітну плату для призначення пенсій окремим категоріям осіб у разі ліквідації державних органів, у яких особи працювали, а також перейменування (відсутності) їхніх посад» та у зв’язку з кадровими змінами:

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 29.05.2020 №136р «Про створення міської комісії з організації роботи із видачі довідок про заробітну плату для призначення пенсій окремим категоріям осіб у разі ліквідації державних органів, у яких особи працювали, а також перейменування (відсутності) їхніх посад», а саме:

1.1. Виключити зі складу цієї комісії Юрія Швеця.

1.2. Посаду Вадима Зубка викласти у наступній редакції: «начальник управління з питань праці міської ради, голова комісії».

1.3. Включити до складу комісії Юлію Трещук, заступника начальника управління - начальника відділу державного контролю за додержанням законодавства про працю управління з питань праці міської ради, заступником голови комісії.

2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія Васюка.

 

Секретар міської ради                                                               Анатолій КУРТЄВ