Про організацію проїзду пільгових категорій громадян у міському пасажирському транспорті загального користування на період дії карантину

Рішення виконавчого комітету №376 від 18.10.2021. Дата оприлюднення 19.10.2021

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), враховуючи протокол позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Запоріжжя від 16.10.2021 №36, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Забезпечити безоплатне перевезення міським пасажирським транспортом загального користування (авто- та електротранспортом) категорій, право на пільговий проїзд, яких передбачено Законами України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про охорону дитинства», «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів Національної поліції і деяких інших осіб та їх соціальний захист», «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», «Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні», без обмеження у часі.

2. Здійснювати, до закінчення карантину, перевезення всіх інших категорій населення, які мають право на безоплатний проїзд в міському пасажирському транспорті загального користування, з 10:00 години до 15:00 години.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА.

 

Секретар міської ради                                        Анатолій КУРТЄВ