Про передачу майна комунальної власності, розташованого по вул. Парамонова, 7а, в оперативне управління департаменту освіти і науки Запорізької міської ради

від 27.10.2021. Дата оприлюднення 27.10.2021

Керуючись ст. 59, ст. 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення департаменту освіти і науки Запорізької міської ради та департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з оперативного управління департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради та передати в оперативне управління департаменту освіти і науки Запорізької міської ради майно комунальної власності, яке розташоване в м. Запоріжжя по вул. Парамонова, 7а, а саме: спортивний майданчик первісною вартістю 158519,00 грн., залишковою вартістю – 0,00 грн., ворота мініфутбольні первісною вартістю 1789,00 грн., залишковою – 0,00 грн. та ворота гандбольні первісною вартістю 1790,00 грн., залишковою – 0,00 грн.

2. Доручити департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради передати, а департаменту освіти і науки Запорізької міської ради прийняти в оперативне управління майно, зазначене в пункті 1 даного рішення.

3. Зобов'язати департамент освіти і науки Запорізької міської ради надати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради інформацію про виконання п. 2 даного рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА.

 

Секретар міської ради                                                                 Анатолій КУРТЄВ


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення виконавчого комітету міської ради “Про передачу майна комунальної власності, розташованого по вул. Парамонова, 7а, в оперативне управління департаменту освіти і науки Запорізької міської ради”

 

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшли звернення від департаменту освіти і науки Запорізької міської ради та департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради щодо перерозподілу між суб’єктами права комунальної власності майна (спортивного майданчика та іншого майна), розташованого в м. Запоріжжя по вул. Парамонова, 7а.

Для забезпечення ефективного використання майна комунальної власності департаментом комунальної власності та приватизації міської ради підготовлено відповідний проєкт рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради, який пропонується для розгляду.

 

Директор департаменту
комунальної власності та
приватизації міської ради                                                  Олександр ЗАБУТНИЙ