Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 28.09.2021 №343 «Про заходи щодо очищення території міста від снігових заметів та ожеледиці в осінньо-зимовий період 2021 - 2022 років»

від 08.11.2021. Дата оприлюднення 09.11.2021

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням міської ради від 22.06.2011  № 41 «Про Правила благоустрою території міста Запоріжжя», та з метою забезпечення безперебійного руху всіх видів міського пасажирського транспорту в період снігопадів і ожеледиці,  виконавчий  комітет Запорізької міської ради.

ВИРІШИВ:

1.Внести зміни до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 28.09.2021 №343 «Про заходи щодо очищення території міста від снігових заметів та ожеледиці в осінньо-зимовий період 2021 - 2022 років», а саме:

1.1. Виключити зі складу міського штабу для оперативного керівництва роботами з боротьби із сніговими заметами та ожеледицею начальника управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради, секретаря міського штабу Закальського В.О.

1.2. Включити до складу міського штабу для оперативного керівництва роботами з боротьби із сніговими заметами та ожеледицею  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступником начальника штабу Тарана Р.О., заступника начальника управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради, секретарем міського штабу Крохмаля М.В., начальника управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Закальського В.О., членом міського штабу.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Константинова О.О. та районні адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському, Дніпровському, Заводському, Комунарському, Олександрівському, Хортицькому, Шевченківському району.

 

Секретар міської ради                                        Анатолій КУРТЄВ


Пояснювальна записка
до проекту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради
«Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 28.09.2021 №343
«Про заходи щодо очищення території міста від снігових заметів та ожеледиці в
осінньо-зимовий період 2021 - 2022 років»

В зв’язку з кадровими змінами та згідно рішення Запорізької міської ради від 29.10.2021 №8 «Про розподіл обов’язків між секретарем Запорізької міської ради та заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючим справами виконавчого комітету Запорізької міської ради» виникла необхідність внести зміни до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради  від 28.09.2021 №343 «Про заходи щодо очищення території міста від снігових заметів та ожеледиці в осінньо-зимовий період 2021 - 2022 років», а саме:  затвердити  новий склад міського штабу для оперативного керівництва роботами з боротьби із сніговими заметами та ожеледицею.

Включити до складу міського штабу для оперативного керівництва роботами з боротьби із сніговими заметами та ожеледицею  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступником начальника штабу Тарана Р.О., заступника начальника управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради, секретарем міського штабу Крохмаля М.В., начальника управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Закальського В.О., членом міського штабу. 

 

Директор департаменту
інфраструктури та благоустрою
Запорізької міської ради                                А.М. Боярчуков