Про внесення змін до розпорядження міського голови від 12.01.2021 №10р «Про затвердження складу комісії з питань надання матеріальної допомоги на лікування, яке дорого коштує» (зі змінами)

Розпорядження міського голови №194р від 09.11.2021. Дата оприлюднення 12.11.2021

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 18.12.2020 №512 «Про затвердження Положення про порядок надання матеріальної допомоги тяжкохворим громадянам міста Запоріжжя, що потребують лікування, яке дорого коштує»:

1. Внести зміни до складу комісії з питань надання матеріальної допомоги на лікування, яке дорого коштує, затвердженого розпорядженням міського голови від 12.01.2021 №10р «Про затвердження складу комісії з питань надання матеріальної допомоги на лікування, яке дорого коштує» (зі змінами), а саме:

1.1. Вивести зі складу комісії з питань надання матеріальної допомоги на лікування, яке дорого коштує, Озьорну Ірину Віталіївну та Рибицьку Ольгу Володимирівну.

1.2. Ввести до складу комісії з питань надання матеріальної допомоги на лікування, яке дорого коштує, Виросткову Кристину Віталіївну, головного спеціаліста відділу прийому громадян та міських соціальних програм управління соціального захисту населення Запорізької міської ради, членом комісії.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія Васюка.

 

Секретар міської ради                                                Анатолій КУРТЄВ