Про втрату чинності рішення виконавчого комітету міської ради від 12.09.2011 №399 «Про формування переліку об’єктів будівництва, реконструкції та ліквідації аварійного стану, які планується фінансувати за рахунок коштів бюджету розвитку міста»

від 17.11.2021. Дата оприлюднення 17.11.2021

Керуючись Бюджетним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 26.02.2021 №126 «Про затвердження Змін до Типової форми рішення про місцевий бюджет», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

Рішення виконавчого комітету міської ради від 12.09.2011 №399 «Про формування переліку об’єктів будівництва, реконструкції та ліквідації аварійного стану, які планується фінансувати за рахунок коштів бюджету розвитку міста» вважати таким, що втратило чинність.

 

Секретар міської ради                                       Анатолій КУРТЄВ


Пояснювальна записка
до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради
«Про втрату чинності рішення виконавчого комітету міської ради від
12.09.2011 №399 «Про формування переліку об’єктів будівництва,
реконструкції та ліквідації аварійного стану, які планується фінансувати за
рахунок коштів бюджету розвитку міста»

Відповідно до наказу Мінфіну від 26.02.2021 № 126 «Про затвердження Змін до Типової форми рішення про місцевий бюджет» затверджено нову редакцію додатку «Обсяги капітальних вкладень бюджету в розрізі інвестиційних проєктів у 20_році», який набуде чинності з 01.01.2022 році.

Наразі при формуванні бюджету територіальної громади м. Запоріжжя  у зазначеному додатку мають відображатися капітальні вкладення місцевого бюджету, що спрямовуються на створення (будівництво), реконструкцію, технічне переоснащення основних засобів в розрізі інвестиційних проєктів.

Формування бюджету територіальної громади та координацію діяльності його учасників покладено на департамент фінансової та бюджетної політики міської ради (далі – Депаратмент).  Так Департаментом  підготовлено рішення виконавчого комітету міської ради від 31.08.2021 №317 «Про схвалення Прогнозу бюджету на 2022-2024 роки», в якому обсяги капітальних вкладень бюджету Запорізької міської територіальної громади у розрізі інвестиційних проектів наведені у додатку 10. Тобто формування переліку об’єктів будівництва, реконструкції та ліквідації аварійного стану, які планується фінансувати за рахунок коштів бюджету розвитку міста відбувається відповідно до вищезазначеного рішення.

У зв’язку з цим пропонуємо визначити таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 12.09.2011 №399 «Про формування переліку об’єктів будівництва, реконструкції та ліквідації аварійного стану, які планується фінансувати за рахунок коштів бюджету розвитку міста».

 

Директор департаменту
економічного розвитку
міської ради                                               Наталія НОВАК