Про організацію мобільного пункту вакцинації

від 19.11.2021. Дата оприлюднення 19.11.2021

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020  №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та на виконання протоколу позачергового засідання місцевої комісії ТЕБ і НС м. Запоріжжя від 12.11.2021  № 45, з метою забезпечення проведення вакцинації мешканців м. Запоріжжя, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Організувати в м. Запоріжжі пересувний пункт вакцинації.

2. ЗКПМЕ «Запоріжелектротранс» забезпечити роботу транспортного засобу для організації роботи мобільного пункту вакцинації, на базі автобуса великої місткості.

3. Департаменту охорони здоров’я міської ради організувати:

3.1. Роботу мобільних бригад у мобільному пункті вакцинації.

3.2. Укладення договору про співпрацю центрів первинно-медико-санітарної допомоги з ЗКПМЕ «Запоріжелектротранс».

4. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради, департаменту охорони здоров’я міської ради та ЗКПМЕ «Запоріжелектротранс» затвердити графіки та маршрути роботи мобільного пункту вакцинації.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ВЛАСЮКА та заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради відповідно до розподілу обов’язків.

 

Секретар міської ради                                                  Анатолій КУРТЄВ