Про передачу витрат міського бюджету з реконструкції автодороги по вулиці Тиражній та автомобільної дороги, яка з’єднує її з автодорогою Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя (через Кременчуг) в м. Запоріжжі (І черга)

від 03.12.2021. Дата оприлюднення 03.12.2021

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою подальшої експлуатації та врахуванню витрат міського бюджету в бухгалтерському обліку районної адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Управління капітального будівництва» та передати в оперативне управління районній адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району   витрати міського бюджету по об´єкту «Реконструкція автодороги по вул. Тиражній та автомобільної дороги, яка з´єднує автодорогу Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя (через Кременчуг) в м. Запоріжжі» (І черга) в сумі 11 445 319,02 грн.

2.  Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» передати в установленому порядку, а районній адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району прийняти витрати міського бюджету по об´єкту «Реконструкція автодороги по вул. Тиражній та автомобільної дороги, яка з´єднує автодорогу Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя (через Кременчуг) в м. Запоріжжі» (І черга).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Константинова.

 

Секретар міської ради                                         Анатолій КУРТЄВ