Про передачу мереж зовнішнього освітлення пішохідної частини проспекту Маяковського (третя та четверта черги будівництва)

від 03.12.2021. Дата оприлюднення 03.12.2021

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою подальшої експлуатації, обслуговування та врахуванню витрат міського бюджету в бухгалтерському обліку комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Управління капітального будівництва» та передати в господарське відання комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло» мережі зовнішнього освітлення об’єкта «Реконструкція пішохідної частини пр. Маяковського в м. Запоріжжя» (третя та четверта черги будівництва) в сумі 4 008 000,07 грн.

2.  Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» передати в установленому порядку, а комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло» прийняти мережі зовнішнього освітлення об’єкта «Реконструкція пішохідної частини пр. Маяковського в м. Запоріжжя» (третя та четверта черги будівництва).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Константинова.

 

Секретар міської ради                                         Анатолій КУРТЄВ