Про передачу витрат міського бюджету з капітального ремонту тротуарів по вулиці Патріотичній, 76 та вздовж гімназії № 25

від 03.12.2021. Дата оприлюднення 03.12.2021

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою подальшої експлуатації, обслуговуванню та врахуванню витрат міського бюджету в бухгалтерському обліку районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Управління капітального будівництва» та передати в оперативне управління районній адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району витрати міського бюджету по об’єкту «Капітальний ремонт тротуарів по вул. Патріотичній, 76 та вздовж гімназії № 25 у м. Запоріжжі. Проект «Безпечний шлях» в сумі 561 366,54 грн.

2.  Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» передати в установленому порядку, а районній адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району прийняти витрати міського бюджету з капітального ремонту вищезазначеного об’єкта.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Константинова.

 

Секретар міської ради                                                  Анатолій КУРТЄВ