Про передачу майна комунальної власності в господарське відання комунальному підприємству “Міський футбольний клуб “Металург”

від 13.12.2021. Дата оприлюднення 13.12.2021

Керуючись ст. 59, ст. 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, ст. 136, ст. 137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення департаменту спорту сім’ї та молоді Запорізької міської ради, комунального підприємства “Міський футбольний клуб “Металург”, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з оперативного управління департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради та передати в господарське відання комунальному підприємству “Міський футбольний клуб “Металург” командну систему POLAR TEAM PRO вартістю 206999,00 грн.

2. Доручити департамент спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради передати, а комунальному підприємству “Міський футбольний клуб “Металург” прийняти в господарське відання майно.

3. Зобов’язати комунальне підприємство “Міський футбольний клуб “Металург” надати до департаменту комунальної власності та приватизації  Запорізької міської ради інформацію про виконання пункту 2 даного рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія Васюка.

 

Секретар міської ради                                                    Анатолій КУРТЄВ


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради “Про передачу майна комунальної власності в господарське відання комунальному підприємству “Міський футбольний клуб “Металург”

 

До виконачого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради щодо передачі в господарське вдання КП “Міський футбольний клуб “Металург” командної системи, яка облікована на балансі департаменту.

Для забезпечення ефективного використання майна комунальної власності, з метою можливості виявлення оптимальних фізичних даних спортсменів-інструкторів, а також тренувального навантаження часу відновлення, швидкості бігу, варіабельності серцевого ритму для досягнення високих результатів команди в офіційних турнірах та чемпіонатах України з футболу, враховуючи звернення КП “Міський футбольний клуб “Металург”, департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради підготовлено проєкт рішення виконкому міської ради “Про передачу майна комунальної власності в господарське відання комунальному підприємству “Міський футбольний клуб “Металург”, який вноситься на розгляд чергового засідання виконавчого комітету міської ради.

 

Директор департаменту
комунальної власності
та приватизації Запорізької
міської ради                                                                                  Олександр ЗАБУТНИЙ