Про передачу витрат міського бюджету по об'єкту «Реконструкція дороги по вул. Дунайській в м. Запоріжжі з влаштуванням відводу поверхневих стоків»

від 13.12.2021. Дата оприлюднення 13.12.2021

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою врахування витрат міського бюджету в балансовому обліку балансоутримувача, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з оперативного управління департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради та передати в оперативне управління районній адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району витрати по об'єкту «Реконструкція дороги по вул. Дунайській в м. Запоріжжі, з влаштуванням відводу поверхневих стоків» в сумі 2 241 778,68 грн. (два мільйони двісті сорок одна тисяча сімсот сімдесят вісім гривень 68 копійок).

2. Районній адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району прийняти в оперативне управління витрати  з міського бюджету по об?єкту «Реконструкція дороги по вул. Дунайській в м. Запоріжжі з влаштуванням відводу поверхневих стоків» від департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради в сумі 2 241 778,68 грн.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Константинова та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа Тарана.

 

Секретар міської ради                                       Анатолій КУРТЄВ


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА.
До рішення виконавчого комітету «Про передачу  витрат міського бюджету по об'єкту «Реконструкція дороги по
вул. Дунайській в м. Запоріжжі з влаштуванням відводу поверхневих стоків»

Згідно з Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та керуючись Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою врахування витрат міського бюджету в балансовому обліку балансоутримувача - витрати міського бюджету по об'єкту «Реконструкція дороги по вул. Дунайській в м. Запоріжжі з влаштуванням відводу поверхневих стоків» в сумі 2 241 778,68 грн. передаються в оперативне управління районній адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району.

 

Директор департаменту
інфраструктури та благоустрою
Запорізької міської ради                                     Артур БОЯРЧУКОВ