Про надання права підпису договорів

від 15.12.2021. Дата оприлюднення 15.12.2021

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2021 №1131 «Про затвердження Порядку проживання та утримання учнів у пансіонах закладів освіти», з метою забезпечення ефективної взаємодії між органом опіки та піклування і закладами освіти, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Уповноважити на підписання договорів із закладами освіти про надання послуг з проживання та утримання учнів у пансіоні закладу освіти від імені виконавчого комітету Запорізької міської ради заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія Васюка.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія Васюка.

 

Секретар міської ради                                             Анатолій КУРТЄВ


Пояснювальна записка

до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про надання права підпису договорів»

 

1. Обґрунтування необхідності прийняття проєкту рішення:

Прийняття постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2021 № 1131 «Про затвердження Порядку проживання та утримання учнів у пансіонах закладів освіти», яка набрала законної сили 09.11.2021, у зв’язку з цим виникла необхідність прийняти проєкт рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про надання права підпису документів» та уповноважити заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія Васюка на підписання договорів із закладами освіти про надання послуг з проживання та утримання учнів у пансіонах закладах освіти від імені виконавчого комітету Запорізької міської ради.

2. Мета прийняття проєкту рішення:

Підпис договорів із закладами освіти про надання послуг з проживання та утримання учнів у пансіонах закладах освіти від імені виконавчого комітету Запорізької міської ради.

3. Загальна характеристика та основні положення проєкту рішення:

Надати повноваження заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолію Васюку на підписання договорів із закладами освіти про надання послуг з проживання та утримання учнів у пансіонах закладах освіти від імені виконавчого комітету Запорізької міської ради.

4. Нормативно-правова база в даній сфері правового регулювання:

Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанова Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2021 № 1131 «Про затвердження Порядку проживання та утримання учнів у пансіонах закладів освіти».

5. Фінансово-економічне обґрунтування:

Реалізація проєкту рішення не потребує фінансування.

 

Начальник служби (управління)
у справах дітей
Запорізької міської ради                                                Наталія СИВОРАКША