ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ ПРОЦЕДУРИ ЗАКУПІВЛІ (ЗАКУПІВЛЯ РОБІТ - ВІДБІР КОМПАНІЙ) ПРОГРАМА РОЗВИТКУ МУНІЦИПАЛЬНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ Назва: Комплексна термомодернізація бюджетних будівель в м. Запоріжжя (лікарні, школи та дитячі садки) - Етап 1 Ідентифікаційний номер: UMIP-OP-3-ZAP-005-1

від 18.01.2022. Дата оприлюднення 18.01.2022

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ ПРОЦЕДУРИ ЗАКУПІВЛІ

(ЗАКУПІВЛЯ РОБІТ - ВІДБІР КОМПАНІЙ)

ПРОГРАМА РОЗВИТКУ МУНІЦИПАЛЬНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ

Назва: Комплексна термомодернізація бюджетних будівель в м. Запоріжжя (лікарні, школи та дитячі садки) - Етап 1

Ідентифікаційний номер: UMIP-OP-3-ZAP-005-1

Відповідно до Фінансової угоди FI № 81.425 між Україною та ЄІБ, ратифікованої Законом України № 975-VIII від 03.02.2016, Україна отримала позику від Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) для реалізації проекту «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» (далі – ПРМІУ).

Запорізька міська рада (далі «Замовник») в рамках ПРМІУ залучає частину позики для реалізації проекту «Комплексна термомодернізація бюджетних будівель в м. Запоріжжя (лікарні, школи та дитячі садки)» і має намір використати частину цих коштів на оплату послуг, для закупівлі яких було оголошено процедуру відкритого міжнародного тендеру.

Замовник: Запорізька міська рада

Місцезнаходження: Проспект Соборний, 206. м. Запоріжжя

Процедура закупівлі: відкритий міжнародний тендер

Інформація про предмет закупівлі: роботи з комплексної термомодернізації бюджетних будівель у м. Запоріжжя (лікарні, школи та дитячі садки)

Дата та вебсайт оголошення про проведення процедури закупівлі: 20.08.2021, Запорізька міська рада

Результат проведення процедури закупівлі: торги відмінено через відсутність конкуренції – менше двох учасників допущено до оцінки.